Google Ads Hirdetéskezelés

Rendelkezz olyan PPC hirdetésekkel, amikre a potenciális ügyfelek szívesen kattintanak, bárhol is legyenek az értékesítési folyamatban. Maximalizáljuk a kattintásokban rejlő lehetőségeket és érjünk el akár nyolcszoros megtérülést a Google átlagos adatai alapján.

A Google Ads Hirdetéskezelés szolgáltatás áttekintése

A Google Ads az egyik legjövedelmezőbb online hirdetési forma. Emellett komplex, folyamatosan változik és időigényes a magas szintű elsajátítása, valamint a rendszeres felügyelete. Ezért érdemes kiszervezni és szakemberre bízni a menedzsmentjét, miközben több idő szabadul fel a vállalkozás egyéb fontos területeire.

Akiknek már segítettem az eredményesebb hirdetésekben

Megkerülhetetlen eszköz
a növekedéshez

Instant Google
helyezés

Akár holnap a Google találati lista első helyére kerülhetsz. Minőségi kampányokkal könnyen célba vehető a felső tartomány.

Villámgyors
eredmények

A kampányok élesítése után azonnal látható a növekvő forgalom és ez az üzleti oldalon is hamar megmutatkozhat.

Kattintás alapú
forgalom

Csak a valós kattintásokért fizetsz. Minden elköltött forint a meghatározott cél szolgálatába állítva kerül felhasználásra.

Pontos
targetálás

A gondosan kiválogatott kulcsszavakon felül számos célzási lehetőség teszi lehetővé, hogy a potenciális ügyfeleket a megfelelő időben és eszközön érjük el.

Minden
mérhető

A konverziós eseményeket közvetlenül a kulcsszavakhoz rendeli a rendszer, így lehetővé válik a megtérülés nyomon követése és a folyamatos optimalizáció.

Előre tervezhető
büdzsé

Napi költségkeretek kerülnek beállításra, amiket egy hónapra vetítve átlagolva használ fel a rendszer. Így soha nem ér meglepetés, amikor terhelés történik.

Legkedveltebb hirdetéstípusok

Keresési hirdetések

A keresési hirdetések olyan szöveges hirdetések, amelyek a Google találati listájában jelennek meg. Elsősorban olyan embereket ér el, akik aktívan keresik a vállalkozásod termékeit és szolgáltatásait.

Display hirdetések

Vizuális hirdetéstípus, ami lehetővé teszi olyan emberek megcélzását, akik valószínűleg érdeklődnek a vállalkozásod iránt, de még nem tartanak az aktív keresés fázisában.

Performance Max hirdetések

A Google legújabb AI alapú kampánytípusa, ami dinamikusan generál hirdetéseket különböző formátumokat és kombinációkat tesztelve, mindeközben pedig lefedi a Google teljes megjelenési palettáját.

Shopping hirdetések

A keresési eredmények között jeleníthetők meg konkrét termékek (képpel, árral és értékeléssel), amikre kattintva közvetlenül elérhető egy webáruház termékoldala.

Videós hirdetések

A YouTube a második legnépszerűbb keresőmotor és videós hirdetésekkel elérhetők a megfelelő célközönségek a megtekintett YouTube videók előtt, közben vagy után, valamint a keresési eredmények között.

Discovery hirdetések

Hasonló a display hirdetésekhez, azzal a különbséggel, hogy eltérőek a lehetséges megjelenítési helyek és jobban figyelembe veszi a felhasználók múltban tanusított online viselkedését.

Google Ads PPC menedzsment a gyakorlatban

Minden nap felügyelem és optimalizálom Google Ads kampányaidat és gondoskodom arról, hogy a hirdetések releváns közönség számára jelenjenek meg. Optimalizálni fogom az ajánlatokat és az ajánlattételi stratégiát, hogy az előre egyeztetett költségkeretből a lehető legjobb eredményeket érjük el. Egyszerre csak limitált számú ügyféllel dolgozom, ezért biztos lehetsz benne, hogy a kampányokat úgy fogom kezelni, mintha a sajátjaim lennének. Mindezekre számíthatsz tőlem a szolgáltatás keretén belül:

Hogyan jutunk el az aktív kampányokig?

Konzultáció és audit
Hozzáférések kiosztása
Kulcsszókutatás
Hirdetések létrehozása
Folyamatos optimalizálás

Ki fogja menedzselni a kampányokat?

Üdvözöllek, Jászai Csaba vagyok és az elmúlt hat évet azzal töltöttem, hogy beható ismereteket szerezzek az online marketing különböző területeiről és szabadúszó vállalkozóként minőségi szolgáltatást kínáljak az ügyfeleim problémáira.

A kezdetektől fogva a fizetett hirdetések álltak a legközelebb hozzám és jelenleg is ezekkel érem el a legjobb eredményeket. Az elmúlt 1 évben közel 75 M Ft hirdetési büdzsét menedzseltem profitábilisan különböző e-kereskedelemi és lead generáló kampányok lebonyolítása során (2023. júliusban írom ezeket a sorokat).

Magamra nézve a „T-Shaped Marketer” kifejezést érzem a leginkább közelinek. Olyan szakembert takar, aki a teljes online marketing horizontra rálát, viszont ezek közül néhány területen kiemelkedően mély szaktudással bír.

Jászai Csaba

Google Partnerség

A Google feltételeinek megfelelve 2022-ben váltam Partnerré. Szabadúszóként jelenleg Magyarországon összesen kevesebb, mint 20 fő rendelkezik ezzel a státusszal. A megszerzéséhez a következők szükségesek:

  • Folyamatos növekedési célokat támogató kampányteljesítmények
  • Minimum $10.000 értékben menedzselt költségkeret az elmúlt 3 hónapban
  • Érvényes Google Ads minősítő vizsgák megléte

Akár 120.000 Ft az induláshoz

Google Partnereken keresztül igénybe vehető új fiókok részére 120.000 Ft értékben egy promóciós ajánlat, ami meghatározott feltételek teljesülése esetén aktiválódik a fiókokban.

Ez az összeg utána szabadon felhasználható a hirdetési költségek kiegyenlítésére. A szolgáltatásom keretében természetesen ezt minden új fiókkal rendelkező ügyfelemnek biztosítom, ezért ha szeretnél élni a lehetőséggel, ne habozz felvenni a kapcsolatot.

google ads kupon

Bízd rám az online ügyfélszerzésed

Az űrlap kitöltésével közelebb kerülhetsz a magasabb megtérüléssel járó online marketinghez. Beküldés után legkésőbb a következő munkanapon felveszem veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy online konzultációra.

Itt szintén elérsz:

Ajánlatkérés

A kapcsolatfelvétel nem jár semmilyen elköteleződéssel, keress bátran!